2014. június 10., kedd

Ezek mire jók?


A következőképp érdemes ezt értelmezni:


Multi Dim

Egy tudat-vezetősugár, ami elvisz teljesen más frekvenciákra. Az agyad onnantól is vetíti magának a Világot, ám kedvezően alakul át az életed, mert finomhangolni is tud. Egy amolyan láthatatlan segítő ez a Meditáció.

Ez határozza meg a Belépést! A Belső Időd átáll a Nullára és elvisz Valahová, amire érdemes ébredni.

Itt kezdődik a Múlt az Események visszafelé értelmezik az ok-okozati Összefüggéseket

Ports

Az Időben visszafelé haladva négy időközi mentési pont található, ha erre nincs saját technikád. Halálodkor nem halsz meg, hanem ébredsz reggel az ágyadban abban a múltfázisban, ahova a tudatod visszapöttyent és újrakezded. Tudni soha nem fogod, csak érezni. A "nem tudod elbaszni" Üzemmód attól még simán felülbírálja, ha kell.

A Jelen amikor találkozol a magasabb dimenziókkal

Dim

A Dim egy jelen-rendező cucc. Azon a szinten marad, ami épp Neked kell.

A Közeljövő amire minden értelmes ember figyel

SIM Cards

Egy jövő rendező cucc, amiben úgy döntesz a Szabad Akaratodból, hogy melyikkel léptél be. A Kilépés automatikus, ha arra az Ok megérett. Hogy hova, azt nem mondhatom sajnos el, mert úgyse hinné el senki így elsőre, hogy hova is ébrednél. Mert az Álom sokmindent jelenthet és ha Te egy holografikus játékprogramban lennél, hova ébrednél?

ATávoljövő hogy mi lesz Veled azután

Dream Line

Egy kis tudatkapu, egy kis holotechnológia. Olyan pici és ügyes, hogy szinte nem is látszik.




Most tart ennek a tudathálózaton futó operációs rendszernek a frissítése, ami segít Neked vetíteni a világot és nem mindegy, mikor milyen meditációkba kezdesz. Ez tekintsétek egy égi marketingnek, hogy van, aki tudomást szerez erről és ingyen benne lehet az induló Programokban. Jó időbe jó helyre kellett születni! A piaci bevezetés korszakában hümmögni szoktak a szellemi őslakók. A modern ember nem hülye és úgy látja a világot, ahogy neki jó és neki az a jó, hogy a környezete közben boldog is.


A Vízöntő egyik UTJA


a ZEN-e



Te-ne! (ten-e)













Ha mégis, legyél tökös gyerek. Ha nincs, a képzeleted tegyen azzá!


Az Ajánló egy stabil vezetősugár, ha akkor hallgatod, amikor valamelyik másik frekvencián rezeg az agyad, tudod, melyiket vedd elő. Ha nem, érezni fogod. Nem tudod elbaszni üzemmódban Vagy egy láthatatlan érzés besegít. Legyen egy könyvtárad ennek a pendrive-odon és bármikor kéznél vannak az alapvető holo-cuccok, amik nélkülözhetetlenek az egészséges reggelihez!



Amit előtte találtok, mögöttük a 2013-as cuccokkal






Na AZ VALÓ A VALÓDI TÖKÖS GYEREKEKNEK





















A Te -Ne! Programot
Hálából a Hülye Démonok adományozták
A 'Nem Tudod Elbaszni Program' Programban betöltött
nagyon fontos szerepedért