2016. május 24., kedd

Qi

Az a tény, hogy valamit nem ismersz eléggé, még nem zárja ki azt, hogy nagy erejű dologról beszélünk. A dallamokra épülő zene az agy bizonyos területeit érinti meg, míg a ritmusokra épülő más területeit. Beavatásnak hívjuk azt, amikor kinyitsz az agyadban olyan cellákat, amiket utoljára gyermekkorodban használtál. Itt egy olyan megoldás alakult ki, amihez nem kellenek mesterek, csak egy jó adag bátorság.

Bátorság arra, hogy saját magad nyitogasd ki ezeket a cellákat.

Mi történik utána? Szerintem az, hogy kialakulnak bizonyos spirituális képességeid. Hogy milyenek? Honnan tudjam? Ezek csak keretek, amiket Te töltesz meg tartalommal. Keretrendszerek, különböző meditációs forgatókönyvek olyan formába konvertálva, mint ahogy a fax küldi át az adatokat az agyba az emberi fül porton keresztül. Ezekkel a képességekkel aztán jobbá teheted a világod (ha énközpontú programot csinálsz), vagy a világot (ha a kollektíva felől érkeztél).

A magasabb dimenziós gitározás dallamai csak akkor érkeznek, amikor megtaláltad hozzá a Kulcsot. Addig rendkívül idegesítő, pedig ha belegondolsz, lehet hogy pont ebben a ritmusban van az a remegés a lábadban.

Én most azt csinálom, hogy ezen a Blogon kijövök azzal, ha valami érdekes történik. Mivel amúgy gitározni nem tudok (számomra ez egy eszköz ahhoz, hogy a sámándobot magasabb dimenzióba helyezzem), ez számomra a gyógyítás-tömeggyógyítás eszköze. Bár tudom, hogy műfajában amit hallotok, az világszínvonalú gitárkezelés. Különben hogyan máshogyan tudnám ilyen minőségben áthozni a gitár húrjaira azt, amit magasabb rezgésszinten közvetítenek?