2016. június 5., vasárnap

Agyfejlesztés

Ez a gitártechnika kinyitja az agyad azok felé a területek felé, amiket utoljára gyerekkorodban használtál. Hatására különleges képességek bukkanhatnak elő a semmiből.

Érdemes akkor hallgatni, amikor az agy erre a legalkalmasabb állapotban van. Akinek nem megy az alfa, éjjel/hajnalban vagy félálomközelben hallgassa. Akkor a legjobb, ha az agyad kikapcsolja a zenét és azok a gondolatok lesznek érdekesek, amik ekkor előjönnek.

Önbeavatásra kiválóan alkalmas! Működési elve olyan, mint egy holografikus adattovábbítás, ami az emberi fül portot használja. A célja olyan meditációs keretrendszerek biztosítása, amiket Te töltesz meg tartalommal.

A Qi a művésznevem, ezek meg olyanok, mint az albumok. Az Égi Energiákat átkonvertálom a gitár húrjaira, mint egy matrixnyomtató. Más nézőpontból magasabbdimenziós sámándobot hallotok, tehát a gitár nekem egy meditciós segédeszköz és nem tervezem a fellépéseket. A poén miatt azonban nem is szaladok el előle.

A világon egyedülálló ez a technika, ami képes arra, hogy gyors és hatékony formában hozzon le angyali- és magasabb dimenziós energiákat. Az alapverziók mindenki számára ingyenesek, az élő beavatásokat ki kell érdemelni és díjtalanok, vagy bizonyos megfelelés esetén (irtó sok) pénz árán is hozzáférhetők.



Qi 2012
DimenzióKapu kellékek
Unimatrix 1     Unimatrix 2
Pajzsok:   Szeretet   Pénz   Rang   Szex
Mese a 4 agyféltekéhez     Külön:   Első   Második   Harmadik   Negyedik
Agyfélteke Program
OS
Turkáló

Qi 2013
Tudati felkészülés (egyben)
Bipolar
Medical Meditations
Qi for Kids
Flash Back

Qi 2014
Tudati csatlakozás (egyben)
Dim
Ports
SIM
Dream Line



Több ilyet a link.elmenypark.net alatt találtok!